Malmö: 040-54 84 92 Stockholm: 08-15 46 33

Ett företag med traditioner i tiden

 

ABTOT startades av Tage Olofsson 1964 under namnet Tage Olofssons trädgårdsanläggning. 1994 gjordes företaget om till ett aktiebolag. Det gjorde Tages tillsammans med sina tre söner: Anders, Mikael och Patrik. AB Tage Olofssons Trädgårdsanläggning har idag 7st heltidsanställda samt 2st säsongsanställda medarbetare.

ABTOT utför markentreprenader för bostadsrättsföreningar, kommunala bostäder, privata trädgårdar, schakter till byggmästare, rörläggare och elfirmor.
I företaget finns en gedigen maskinpark med allt ifrån grävmaskiner och hjullastare till lättare utrustning som mätinstrument och vibratorplattor.

 

ABTOT är medlem i riksförbundet trädgårdsanläggarna (www.tradgardsanlaggarna.se) samt följer ett välutvecklat miljö- och kvalitetsystem.

Med gedigen kompetens och erfarenhet inom branschen finns det få arbeten som ABTOT idag inte klarar av.

ABTOT utför allt ifrån stora markanläggningar till mindre trädgårdsanläggningar. En av specialiteterna är dränering. Med gällande ROT-avdrag passar många kunder samtidigt på att återställa med en markanläggning. ROT-avdrag omfattar både dränering och återställning.

ABTOT Malmö